Hundtränaren

Vilka vi är

Lina Lundin

Att träna djur har alltid fascinerat mig och jag har blivit en riktig hundnörd. Den bästa känslan är att få ett samspel med hunden både i vardagen & i träningssituation. Jag tycker om att se individen och anpassar träningen därefter. Jag är ständigt i en utveckling och lär mig nya saker varje dag. Inom hundträning är man aldrig fullärd och mina hundar har verkligen lärt mig att det går att nå mål på tusen olika sätt.

Teamet

Jag har många att tacka!

Men främst vill jag tacka mina fina hundar som lär mig mycket och får mig att fortsätta utvecklas och bli en bättre hundtränare.

Loui

Miniature American Shepherd

Loui är en försiktig liten kille som verkligen lärt mig vikten av alla lager i träningen. Det går inte att forcera fram något med honom och han fick mig att leta mig till nya sätt att träna på för att hitta motivation, driv och metoder för situationer i vardagen. Det bästa Loui vet är att få träna kroppskontroll och mysa i sängen på morgonen.

Bruce

Border Collie/Spaniel-mix

Bruce kom in i mitt liv precis innan jag startade min proffesionella hundtänarutbildning för Hundsteg. Han är en glad prick som älskar allt och alla, men hans leksaker slår nog det mesta. Tyvärr har Bruce redan pensionerats från träning inom agility men vi kör lite drag och han är familjens följeslagare på fjället.

Samarbete

Maja Bohlin & Outdoor Dogs

Maja Bohlin, diplomerad hundfysioterapeut finns i Åre Petstore lokaler för behandlingar och friskvård. Loui och Lina är även stolt sponsrade av Maja där hon följer vår resa och ger oss tips och råd kring träning av den fysiska kroppen. Maja tar väl hand om alla våra hundar i såväl rehabilitering som friskvård och roliga äventyr.

Samarbete

Åre Brukshundsklubb

Vi har ett samarbete med Åre Brukshundsklubb där alla medlemmar vid uppvisande av medlemskap får 15 % rabatt i butiken i Åre.

Detta erbjudande gäller er vid kosttillskott och foder.

Utbildning & inspiration

  • Hundinstruktör, Hundsteg
  • Problemhundskonsult, Hundsteg
  • Klickerinstruktör, Hundsteg
  • Agilityinstruktör, Royal Dog Education, pågående
  • Susan Garrett, Say Yes Dogtraining
  • Absolute Dogs

Vill du forma din hund med oss?

Läs mer om våra kurser nedan eller varför inte boka en individanpassad privatträning.

%d bloggare gillar detta: