Vilka vi är

Lina Lundin

Jag äger och driver Åre Petstore butik och kursverksamhet. Jag har alltid fascinerats av att träna djur och idag har jag två hundar, Bruce & Loui. Den bästa känslan för mig är att få ett samspel med hunden både i vardagen & i träningssituation. Jag tycker om att se individen och anpassar träningen därefter. Jag är ständigt i utveckling och lär mig nya saker varje dag. För mig är man aldrig fullärd och mina hundars olikheter har verkligen lärt mig att det går att nå mål på tusen olika sätt.

Samarbeten

Thérèse Björnsdotter

Hundtränare

Thérèse är utbildad bland annat till hundinstruktör, problemhundskonsult och klickerinstruktör. Hon tränar med klickertänk och vill alltid komma på nya sätt att lösa utmaningar och problem. Med Thérèse kan du prata hund 24 timmar om dygnet och vid hennes sida har hon jaktlabradorerna Atlas och Prim som hon tränar både jakt och lydnad med.

Outdoor Dogs

Maja Bohlin

Maja Bohlin, diplomerad hundfysioterapeut finns i Åre Petstore lokaler för behandlingar och friskvård. Loui och Lina är även stolt sponsrade av Maja där hon följer vår resa och ger oss tips och råd kring träning av den fysiska kroppen. Maja tar väl hand om alla våra hundar i såväl rehabilitering som friskvård och roliga äventyr.

Åre Brukshundklubb

Vi har ett samarbete med Åre Brukshundsklubb där alla medlemmar vid uppvisande av medlemskap får 15 % rabatt i butiken i Åre.

Detta erbjudande gäller ej vid kosttillskott och foder.

Utbildning & inspiration

  • Hundinstruktör, Hundsteg
  • Problemhundskonsult, Hundsteg
  • Klickerinstruktör, Hundsteg
  • Agilityinstruktör, Royal Dog Education, pågående
  • Susan Garrett, Say Yes Dogtraining
  • Absolute Dogs
  • Tromplo & Carpe Momentum

Vill du träna din hund med oss?

Läs mer om våra kurser nedan eller varför inte boka en individanpassad privatträning.

%d bloggare gillar detta: